Nová reality show dává Pergnerové další šanci zazářit

Tereza Pergnerová provede diváky novou reality show s názvem Akce nový domov. Ta se věnuje lidem, kteří se ocitli v těžké životní situaci a dává jim tak nové příležitosti a možnost začít svůj život znovu. Show odvysílá televize Nova ve dvou prosincových večerech.

První již má svou hlavní postavu, kterou je Zdeněk Sporer. Vychovává sám své malé vnuky v nekomfortním bytě v Mostě. Protože je výchova na něm, potýká se s nedostatkem financí a byt není v přijatelných podmínkách. Pro své vnuky a vlastně i něj je zdraví a životu nebezpečný. Dá mu Akce nový domov šanci zlepšit jejich život a vstoupit tak do nové životní etapy? První díl odvysílá Nova ve středu 14. prosince od 20:20 hodin. O týden později, ve stejném čase, pak díl druhý.

Jsem moc ráda, že mohu být součástí tohoto projektu, ve kterém dáváme lidem, kteří se ocitli často na samém dně, šanci na lepší život a hlavně i naději,“ říká Pergnerová, která bude osobně zjišťovat, v jakých podmínkách lidé žijí.

Moderátorka Tereza Pergnerová je divákům známá především z 90. let, kdy uváděla na Nově hitparádu Eso. Každý si ji jistě spojí s jejím originálním pozdravem „čágo belo“. Kvůli problémům s drogami na televizních obrazovkách skončila. Její návrat se pojí s reality show Vyvolení či Farma. Uvidíme, jestli jí Akce nový domov opět přinese slávu.

 

 

Přidat komentář